O nama

 

26 godina tradicije u proizvodnji atraktivne, pa ipak nosive urbane trikotaže, od kvalitetnih prirodnih materijala u vrhunskoj fully fashion izvedbi, kao centralni proizvod a i više od toga…

Težnja za total look tj. potpuni izgled odredjuje naš ponudjeni asortiman proizvoda. Gotovo nedeljno se lansiraju grupe novih proizvoda.

Pored širokog spektra pletenih džempera, pulovera, kardigana, kapa i šaleva savremenog dizajna, od najkvalitetnijih materijala, nudimo i sve ono što danas može da čini garderobu moderne žene i muškarca.

Haljine, bluze i suknje u limitirnim serijama od najkvalitetnijih italijanskih tkanina za žene za svečane prilike ali i za svakodnevni posao ili izlazak, pa i slobodno vreme, kao i savremeni džins za komformno odevanje.

Slično, za muškarce, košulje perfektne izrade, dizajnirane polo majice, T-shirts i Jeans čine glavnu strukturu ponude. Proizvodi se 100%  izradjuju u Srbiji čime se pospešuje zaposljavanje u našoj zemji.

I naravno, ceo asortiman predstavlja odličan odnos cene i dobijenog kvaliteta.

 

Inspiracija

 

Zadovoljstvo prilikom kupovine kao i za sve vreme korišćenja naših odevnih predmeta od strane  velikog broja vernih kupaca Brenda BILICZKI wool & more je ono što nam daje dalji podstrek  za svakodnevni rad i trud. Naš dizajn i proizvodjački tim pažljivo prati reakcije kupaca prilikom razvoja novih proizvoda i kolekcija.