Isporuka

ISPORUKA PROIZVODA

 

Nakon registracije i potvrđene porudžbine stići će Vam mejl potvrde da je Vaša porudžbina spremna za isporuku. Od tog trenutka rok isporuke je 10 radna dana.

 

U slučaju reklamacije ili bilo kakve primedbe obratite nam se na mejl adresu: webshop@biliczki.comi žalba ili reklamacija će u najkraćem roku biti obrađena.

 

U slučaju zamene artikala toškove vraćanja robe u oba pravca snosi Kupac, osim u slučajevima kada Kupac dobije neispravan ili nesaobrazan artikal.

 

Kurirske službe (eksterne firme koje vrše dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h.

 

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

 

Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem mejla webshop@biliczki.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

 

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Shodno našoj internoj odluci, a u cilju pospešivanja online prodaje, isporuka je besplatna za iznos preko 5.000,00 RSD. Za iznos manji od 5.000,00 RSD troškovi isporuke iznose prema cenovniku kurirske službe (200,00 RSD).